Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SPIS SAMMEN AFTEN

1. oktober 2021-17:00 - 20:00

Nu hvor alle restriktioner fra Corona krisen er ophævet, kan vi igen få gang i forsamlingshuset, og derfor indbyder vi til:

FÆLLES MADLAVNINGS-/ SPIS SAMMEN AFTEN
1 .oktober 2021 fra kl. ca. 17

Menuen vil bestå af hamburgerryg med tilbehør og æblekage til dessert. Desuden kaffe og småkager.

Da maden skal tilberedes, inden den kan nydes, håber vi, at nogle melder sig til madholdet. Ved tilmelding til arrangementet oplyses, om man er villig til at tage del i madlavningen.

Borde skal også sættes op, og de skal dækkes/pyntes – ligesom der efter maden står en opvask klar. Der er således nok at tage fat på sådan en aften for velvillig arbejdskraft.

Da vi håber på stor opbakning, vil det naturligvis også være helt okay blot at møde op for at hygge sig, da køkkenet jo ikke kan rumme os alle sammen.

Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendig. Dette skal ske senest den 28. september til Lis Jensen på tlf. 28 43 88 05 (gerne SMS)
Pris for deltagelse: 60,00 kr. for voksne og 30.00 kr.  for børn fra 11 år.
Drikkevarer købes i forsamlingshuset.

Samtidig minder vi om det nye tiltag, som en række borgere i byen har sat i gang – nemlig onsdagscaféen, hvor man kan mødes fra kl. 18.30 til en hyggeaften med spil, håndarbejde, snak og en kop aftenkaffe med kage.

I slutningen af november skal vi igen spise sammen, når vi skal have tændt byens juletræ. Dato for dette arrangement er endnu ikke fastlagt. Vi kan eventuelt diskutere en mulig dato, under middagen den 1. oktober.

Detaljer

Dato:
1. oktober 2021
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Sted

Mollerup Forsamlingshus
Mellemgade 2
Mollerup, Tjele 8830 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Mollerup – Hulbæk Kultur og Forsamlingshus