Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællesspisning og foredrag i forbindelse med tænding af byens juletræ.

25. november 2022-18:00 - 22:00

Mollerup Kultur- og Forsamlingshus inviterer til et spændende foredrag om juletræspynt fredag den 25. november kl. 19.30.
Inden foredraget er der mulighed for at deltage i fællesspisning med flæskesteg og risalamande kl. 18.00.
Aftenen slutter med kaffe og kage, men vi skal naturligvis også have tændt lysene på byens juletræ – det sker inden spisningen.

Pris for arrangementet:
Foredrag m/kaffe og kage …..kr. 30
Spisning/foredrag/kaffe og kage  …..kr. 100 (børn under 12 år gratis)

Af hensyn til arrangementet er tilmelding nødvendig med angivelse af, om man ønsker at overvære foredraget alene, eller om man ønsker at spise med fra kl. 18.
Tilmelding til Lis Jensen – tlf. 28 43 88 05 (gerne SMS, husk navn og antal) eller mail fm@mollerupnet.dk senest 22.11.

Lidt om foredraget: Juletræet med sin pynt ved Carl Fuglsang-Damgaard

For de fleste danskere bliver det ikke juleaften, hvis juletræet ikke står pyntet i stuen. Men ingen af de mange danske juletræer er ens. De afspejler hver for sig de familier, der har pyntet dem. Vores juletræer rummer på en og samme gang det uforanderlige ved julen og det faktum at julens indhold og betydning ændrer sig hele livet. Mens Carl Fuglsang-Damgaard pynter juletræet med den fineste juleglaspynt, fortæller han om juletræets og især glaspyntens historie. Da intet er tilfældigt ved juletræspyntning, vil Carl vise, hvordan et pyntet juletræ på en gang afspejler familie traditioner, kultur og religion. Der vil naturligvis også være plads til at synge julesalmer og -sange, der handler om juletræet med sin pynt.

PS: Carl Fuglsang-Damgaard er i familie med bestyrelsesmedlem Matthias Høeg Fuglsang-Damgaard, hvilket har gjort det muligt for os at trække denne kapacitet til Mollerup.

Detaljer

Dato:
25. november 2022
Tidspunkt:
18:00 - 22:00

Sted

Mollerup Forsamlingshus
Mellemgade 2
Mollerup, Tjele 8830 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Mollerup – Hulbæk Kultur og Forsamlingshus